Woontrends stoffering in huis

Woontrends stoffering in huis

Woontrends van 2016

Woontrends veranderen gelukkig niet zo snel als de modetrends. In 2015 zag je de trend om de natuur in huis te halen en het gebruik van mooie robuuste materialen zoals hout, steen, beton, riet en metaal al een beetje ontstaan. In 2016 gaan we verder met deze woontrends.

Kleuren

‘Nude’ kleuren en zacht roze zijn het helemaal dit seizoen. ‘Nude’ is een prachtige multi-inzetbare huidskleur. De kleuren komen in verschillende tinten voor net als verschillende huidskleuren. Het is echter wel belangrijk om deze kleuren goed te combineren zodat ze mooi tot hun recht komen. Combineer ze bijvoorbeeld met één of meerdere tinten grijs of wit. Ook de mintgroene kleur waar we geen genoeg van kunnen krijgen laat zich goed combineren met deze kleuren. Het gebruik van metaal gaan we dit seizoen veel tegen komen. Metaal is niet per definitie alleen voor in een industrieel interieur, je kunt dit ook heel goed in een klassiek of modern interieur verwerken. Je kunt er namelijk zowel warme als koele effecten mee creëren.

Materialen

De materialen die gebruikt worden zagen we in 2015 ook, Robuuste aardse materialen, maar ook zeker de  breisels en haakwerken. Plaiden, kussen hoezen en poefs, we zien ze overal, gebreid of gehaakt, we zijn in ieder geval  dol op deze trend. Ze geven je woning een knusse sfeer en tijdens de koudere dagen van  het jaar zijn ze heerlijk warm.

Print stoffen

Woontrends stoffering in huis botanische stof

Dit seizoen spelen de tropische printen een belangrijke rol. Denk hierbij aan mooie sierkussens van tropische bloemen, planten en dieren, of als je meer lef hebt aan een mooi gestoffeerde poef of fauteuil in een door jou gekozen print stof. Deze printen kunnen ook heel goed in een rustiger interieur toegepast worden, door het toevoegen van bloemen en planten.

Sorry, comments are closed for this post.

Team Calypso

Welkom in onze beide vestigingen; Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Theo Admiraal stelt zijn bedrijf met 12 vaste vakmensen aan u voor in het presentatiefilmpje, te vinden op deze website rechts onder.

U kunt bij Johan terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Johan is bedrijfsleider in de vestiging Capelle a/d IJssel van Stoffeerderij Calypso

Jan Willem van ’t Wout, bedrijfsleider in de vestiging Zwartsluis.

Elias Admiraal, vertegenwoordiging buitendienst Stoffeerderij Calypso

Bij Jacques Admiraal kunt u terecht voor vragen over de restauratie van uw zitmeubelen. Bovendien worden in zijn meubelatelier nieuwe meubelen gefabriceerd voor de project- en interieurbouw.

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Theo Admiraal Stoffeerderij Calypso

Capelle a/d IJssel en Zwartsluis

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Johan Bloodshoofd bedrijfsleider

Capelle a/d IJssel

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Jan Willem van ’t Wout bedrijfsleider

Zwarsluis

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Elias Admiraal Stoffeerderij Calypso

Zwarsluis

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Jacques Admiraal – Meubelatelier Calypso

Capelle a/d IJssel