BOOTKUSSENS BEKLEDEN ZWOLLE

Stoffeerderij Calypso zorgt voor bootkussens op maat en het bekleden van zitmeubilair in de regio Zwolle. Onze vakmensen werken op twee locaties in atelier en winkel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bieden maatwerk, specialistische kennis en leveren altijd topkwaliteit! Hebt u een zithoek in gedachten voor uw plezierjacht of schip? Bekijk meteen de mogelijkheden die stoffeerderij Calypso u biedt.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

BOOTKUSSENS NAAR UW WENS BEKLEDEN; CALYPSO VERZORGT HET BIJ KLANTEN IN ZWOLLE

Stoffeerderij Calypso kan voor klanten uit Zwolle bootkussens bekleden naar uw wensen. Wij kunnen zelfs op maatgemaakt zitmeubilair ontwerpen en realiseren. Zo creëert u de perfecte zithoek naar al uw wensen en gebruiksgemak. Calypso kan voor klanten uit de regio Zwolle ook bootkussens bekleden die nog gerestaureerd moeten worden. Wij kijken in ons meubelatelier de zitmeubels van binnenuit na. Wij zorgen voor stoffering van:

  • buitenkussens, ook van leer
  • zitkussens
  • rugkussens
  • verstelbare banken/bedden
  • stoelen voor oldtimers

Onze locatie in Steenwijk heeft zich gespecialiseerd in bootkussens bekleden. Maar ook op locatie Capelle aan den IJssel zorgen wij voor herbekleding van zitmeubilair. Vanuit deze vestigingen bedienen wij ook klanten uit onder meer Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Heeft u behoefte aan deskundig advies en uitvoering bij grotere projecten? Wij werken regelmatig samen met diverse bedrijven.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

PRIJZEN

Prijzen voor bootkussens bekleden kunt u opvragen bij stoffeerderij Calypso. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Bootkussens stofferen Zwolle | Meubelstofferings projecten | Bekleden caravankussens