Meubelstoffering voor een hotel

Werkt u in opdracht van een hotel en bent u op zoek naar een bedrijf dat u voorziet in hoogwaardige meubelstoffering en/of stoffering van bijvoorbeeld vloeren? Bij Stoffeerderij Calypso in Steenwijk helpen we u verder. Onze experts hebben ervaring in het stofferen van een hotel en doen dit dan ook graag voor u. Omdat wij werken met CNC-machines kunnen we tevens veel en snel produceren; wij schrikken dus niet van strakke deadlines.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

stoffering

Ieder hotel krijgt een frisse uitstraling met de juiste meubelstoffering

Wanneer u een hotel wilt laten stofferen, zijn er vele opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de stoffering van wandpanelen en vloeren of ga voor meubelstoffering voor het restaurant in het hotel. Daarnaast bekleden we boxsprings, headboards en sierkussens voor buiten en binnen. De gehele accommodatie krijgt een nieuwe frisse look, zonder direct compleet nieuwe meubels te kopen. Wij controleren bij de meubelstoffering voor uw hotel ook de binnenkant van de meubels, zodat u hier weer lange tijd van profiteert.

Kies voor onze expertise voor de stoffering van een hotel

Al sinds 1992 specialiseren we ons in het stofferen van diverse bedrijven, zoals een hotel, maar ook particulieren weten ons te vinden. Onze vakmensen dragen veel trots in onze gerealiseerde projecten en voorzien ook u graag van gedegen advies. Samen bekijken we de mogelijkheden wat betreft de stoffering van het hotel en realiseren dit tot in perfectie.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Kom langs in een van onze showrooms

Wilt u een hotel laten stofferen en wilt u uw wensen graag bespreken met onze vakmensen? Kom dan gerust eens langs in een van onze showroom Steenwijk. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wat betreft de meubelstoffering en overige stoffering van een hotel. U bereikt ons kantoor in Steenwijk via 085 – 006 72 60 of steenwijk@calypso.nl.