Wij zijn door de weeks geopend van half 9 tot 5 uur. Klik hier voor onze maatregelen omtrent corona. »

Bootkussens maken

Bij Stoffeerderij Calypso kunt u bootkussens laten maken in alle soorten en maten. Calypso is een modern en professioneel bedrijf waar u al ruim 20 jaar terecht kunt voor het stofferen van diverse meubelen. Wij richten ons daarbij zowel op particulieren als bedrijven. Al het maatwerk, restauratiewerk en het ontwerpen van meubelen gebeurt in ons eigen meubelatelier door onze vakkundige medewerkers. Kom gerust eens langs in onze showroom om een kijkje te nemen!

Bootkussens op maat laten maken


Van oorsprong zijn we bij Stoffeerderij Calypso gespecialiseerd in het stofferen van jachten en schepen. Dit vergt precisie, verfijning en kennis van de benodigde materialen en omstandigheden. Door de jarenlange ervaring en expertise zijn onze vakmensen vandaag de dag in staat verschillende soorten meubelen te stofferen en beperken we ons niet meer alleen tot bootkussens maken. Wilt u bootkussens laten maken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag onze medewerkers dan gerust om een persoonlijk advies en ga samen om de tafel om het ontwerp, de stof en de afwerking van uw kussens te bepalen!

Materialen


Op het gebied van materialen en stoffen heeft u bij Stoffeerderij Calypso een zeer ruime keuze. In onze collectie vindt u alles van linnen en katoen tot wol, leer, su├Ęde en diverse kunststoffen. Wij adviseren u graag over de eigenschappen en toepassingen van de verschillende materialen om de beste stof voor uw bekleding te vinden. Heeft u vragen of zou u graag een prijsopgave willen laten maken? Neem dan even contact met ons op dan helpen we u graag verder!

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »