Wij zijn door de weeks geopend van half 9 tot 5 uur. Klik hier voor onze maatregelen omtrent corona. »

Caravankussens bekleden

Caravankussens laat u bekleden bij Stoffeerderij Calypso! Al ruim 20 jaar zien wij het als een uitdaging om voor kleine ruimtes zoals caravans, boten, schepen en auto’s de juiste stoffering te ontwerpen en maken. Door de jarenlange ervaring in verschillende branches kunnen we inmiddels veel meer voor u betekenen en verzorgen we ook het stofferen van kantoorpanden, huizen en winkels. Voor het bekleden van uw caravankussens bent u bij ons dan ook aan het goede adres!

Caravankussens laten bekleden


Een caravan gaat na aankoop vaak jaren mee. Dat is natuurlijk ideaal maar na verloop van tijd beginnen de kussens toch sporen van slijtage te vertonen en zijn ze tevens erg gedateerd. Bij Stoffeerderij Calypso hebben we hiervoor de ideale oplossing. U kunt uw caravankussens bij ons namelijk opnieuw laten bekleden waarmee u niet alleen voor een frisse uitstraling zorgt, maar het zitcomfort van uw interieur tevens verbetert. Bij het herbekleden wordt door onze vakmensen namelijk ook het binnenwerk nagekeken en zo nodig gerepareerd of vervangen waardoor u weer vele jaren plezier kunt hebben van uw nieuwe caravankussens!

Meer informatie


Voor een gemiddelde caravan heeft u slechts 10 tot 15 m stof nodig. In onze Calypso showroom vindt u een uitgebreid aanbod stoffen van verschillende materialen, merken en kwaliteiten waardoor u geheel naar eigen stijl en budget passende bekleding kunt uitzoeken. Zou u graag meer informatie ontvangen of een persoonlijk advies, neem dan gerust contact met ons op!

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »