DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Horeca meubelstoffering

Voor de horeca voorzien we u van hoogwaardige meubelstoffering en stoffering van bijvoorbeeld vloeren. Stoffeerderij Calypso is al sinds 1992 hét bedrijf dat u inschakelt voor (her)stofferingen. In de horeca ervaren we dat meubels sneller slijten door veelvuldig gebruik. Het is een zeer grote uitgave om deze meubels om de paar jaar te vervangen. U bespaart op kosten door te kiezen voor meubelstoffering en u creëert hiermee een nieuwe frisse uitstraling van uw bedrijf in de horeca.

Neem direct contact op!
Stoffeerderij Calypso

Voor versleten meubels in uw bedrijf in de horeca, kiest u voor meubelstoffering

Werkt u in opdracht van een restaurant, café of hotel, of bent u als eigenaar van een horecazaak op zoek naar een stoffeerderij? In onze werkplaats in Steenwijk of Capelle aan den IJssel zorgen wij ervoor dat de meubelstoffering voor uw zaak in de horeca tot in perfectie wordt gerealiseerd. U kiest zelf uit hoogwaardige stoffen en bespreekt al uw wensen met onze vakmensen. Zij werken met CNC-machines die de stoffen tot in detail snijden en snel werken. Bent u ook toe aan stoffering van bijvoorbeeld de vloer of wandpanelen van uw bedrijf in de horeca? Wij helpen u verder!

Stoffeerderij Calypso

Kies voor onze expertise

Heeft u interesse in onze diensten voor meubelstoffering of andere stoffering van uw zaak in de horeca? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Steenwijk. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch en per e-mail bereiken. Voor ons kantoor in Capelle aan den IJssel belt u naar 085 - 006 72 63 of stuurt u een e-mail naar capelle@calypso.nl. Voor ons kantoor in Steenwijk belt u naar 085 - 006 72 60 of stuurt u een e-mail naar steenwijk@calypso.nl.

Stoffeerderij Calypso

Bent u onze nieuwe klant?

Stoffeerderij Calypso

Architecten

Stoffeerderij Calypso

Interieurbouwers

Stoffeerderij Calypso

Jachtbouwers

Stoffeerderij Calypso

Particulieren

Neem direct contact op!

Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van een advies!

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »