DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Hotel meubelstoffering

Werkt u in opdracht van een hotel en bent u op zoek naar een bedrijf dat u voorziet in hoogwaardige meubelstoffering en/of stoffering van bijvoorbeeld vloeren? Bij Stoffeerderij Calypso in Steenwijk en Capelle aan den IJssel helpen we u verder. Onze experts hebben ervaring in het stofferen van een hotel en doen dit dan ook graag voor u. Omdat wij werken met CNC-machines kunnen we tevens veel en snel produceren; wij schrikken dus niet van strakke deadlines.

Neem direct contact op!
Stoffeerderij Calypso

Ieder hotel krijgt een frisse uitstraling met de juiste meubelstoffering

Wanneer u een hotel wilt laten stofferen, zijn er vele opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de stoffering van wandpanelen en vloeren of ga voor meubelstoffering voor het restaurant in het hotel. Daarnaast bekleden we boxsprings, headboards en sierkussens voor buiten en binnen. De gehele accommodatie krijgt een nieuwe frisse look, zonder direct compleet nieuwe meubels te kopen. Wij controleren bij de meubelstoffering voor uw hotel ook de binnenkant van de meubels, zodat u hier weer lange tijd van profiteert.

Stoffeerderij Calypso

Kies voor onze expertise voor de stoffering van een hotel

Al sinds 1992 specialiseren we ons in het stofferen van diverse bedrijven, zoals een hotel, maar ook particulieren weten ons te vinden. Onze vakmensen dragen veel trots in onze gerealiseerde projecten en voorzien ook u graag van gedegen advies. Samen bekijken we de mogelijkheden wat betreft de stoffering van het hotel en realiseren dit tot in perfectie.

Kom langs in een van onze showrooms

Wilt u een hotel laten stofferen en wilt u uw wensen graag bespreken met onze vakmensen? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms in Capelle aan den IJssel of Steenwijk. Natuurlijk staan we u ook graag telefonisch of per e-mail te woord wat betreft de meubelstoffering en overige stoffering van een hotel. U bereikt ons kantoor in Capelle aan den IJssel via 085 - 006 72 63 of  capelle@calypso.nl. Ons kantoor in Steenwijk bereikt u via 085 - 006 72 60 of steenwijk@calypso.nl.

 

Stoffeerderij Calypso

Bent u onze nieuwe klant?

Stoffeerderij Calypso

Architecten

Stoffeerderij Calypso

Interieurbouwers

Stoffeerderij Calypso

Jachtbouwers

Stoffeerderij Calypso

Particulieren

Neem direct contact op!

Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van een advies!

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »