DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Meubelstoffeerderij

Onze meubelstoffeerderij uit Capelle aan den IJssel en Steenwijk monteert, bekleedt en werkt meubels af met diverse soorten stoffen. Hierbij letten we natuurlijk niet alleen op het uiterlijk, maar hechten we ook veel waarde aan het comfort. Door middel van een goede vulling en vering zorgen we er bij Stoffeerderij Calypso voor dat uw stoel of bank lekker zit en het design werken we met de juiste kussens af. Laat al uw meubels voorzien van een nieuwe laag stof door onze stoffeerderij uit Capelle aan den IJssel.

Neem direct contact op!
Stoffeerderij Calypso

Een goede meubelstoffeerderij vindt u in Capelle aan den IJssel

Als meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Steenwijk voeren wij niet alleen het stofferen van uw stoel of ander zitmeubel uit. Er is namelijk ook heel wat stijlkennis nodig om ons beroep goed uit te kunnen voeren. Wij hebben al jarenlange ervaring met maatwerk projectstoffering en kunnen u eerst voorzien van goed advies. Per ontwerp van uw meubel verschilt de bekleding die hierbij past. Aan de hand van de kennis en het inzicht dat onze professionals bij onze stoffeerderij in Capelle aan den IJssel hebben, geven wij u uitleg over wat de beste manier en de beste stof is om uw bank mee te bekleden. Naast zitmeubilair kunt u ook bij onze meubelstoffeerderij in Capelle aan den IJssel en Steenwijk terecht om een matras op maat te laten maken of om uw boxspring te laten stofferen. Wij hebben voor al uw wensen een passend aanbod en helpen u graag met het realiseren van uw mooiste interieur!

Stoffeerderij Calypso

Geef uw woning een metamorfose

Raken uw meubels gedateerd of verslijt de stof en wilt u liever geen nieuwe meubels aanschaffen? Dan is onze meubelstoffeerderij uit Capelle aan den IJssel precies wat u zoekt. Meubels zien er namelijk compleet nieuw uit door enkel de stof en de vering te veranderen. Bekijk onze projecten om te zien wat we in het verleden al gerealiseerd hebben en neem contact op met onze meubelstoffeerderij uit Capelle aan den IJssel of Steenwijk om zelf een afspraak te maken. U bereikt ons via 085 - 006 72 63 (Capelle aan den IJssel) en 085 - 006 72 60 (Steenwijk). Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl

Stoffeerderij Calypso

Bent u onze nieuwe klant?

Stoffeerderij Calypso

Architecten

Stoffeerderij Calypso

Interieurbouwers

Stoffeerderij Calypso

Jachtbouwers

Stoffeerderij Calypso

Particulieren

Neem direct contact op!

Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van een advies!

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »