DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Scheepsstoffering

Bent u op zoek naar een aanbieder van scheepsstoffering? Dan zit u bij Stoffeerderij Calypso goed. Wij voeren namelijk maritieme stoffering op maat uit, helemaal naar uw wens. Onze professionals uit Steenwijk en Capelle aan den IJssel hebben jarenlange ervaring en werken met de beste technieken en het meest hoogwaardige textiel. Als specialist in scheepsstoffering zorgen we ervoor dat uw sloep, jacht of ander boottype een echte blikvanger wordt!

Neem direct contact op!
Stoffeerderij Calypso

Scheepsstoffering voor bootkussens, banken en ander interieur op uw jacht

Als u in het bezit bent van een luxe jacht en u deze graag wilt laten voorzien van maritieme stoffering, zijn de opties bij ons eindeloos. Wij werken met diverse gerenommeerde merken en een complexe techniek, die het samen mogelijk maken om de beste afwerking en de hoogste kwaliteit te genereren. Het stofferen van uw boot vraagt vakmanschap en uiteraard de nodige tijd. Afhankelijk van hoeveel meubelstukken u van maritieme stoffering wilt laten voorzien, worden de kosten hierop berekend. Bij ons kunt u rekenen op kussens die wij stofferen voor de Interboat en diverse andere sloepkussens van het mooiste textiel. Wij zitten graag met u om de tafel om te bespreken wat voor scheepsstoffering u wilt en welke kleuren en soorten textiel bij uw wensen passen.

Stoffeerderij Calypso

Maak uw afspraak voor maritieme stoffering

Kan uw boot wel nieuwe bekleding gebruiken en ziet u ons de maritieme stoffering uitvoeren? Vraag dan nu vrijblijvend om een prijsindicatie en maak naar aanleiding daarvan uw afspraak! Bekijk alvorens ook eens onze uitgevoerde projecten om een goed beeld te krijgen van onze scheepsstoffering. U neemt contact op met ons kantoor in Capelle aan den IJssel via 085 - 006 72 63. Ons kantoor in Steenwijk bereikt u via 085 - 006 72 60. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl of ons contactformulier in te vullen.

Stoffeerderij Calypso

Bent u onze nieuwe klant?

Stoffeerderij Calypso

Architecten

Stoffeerderij Calypso

Interieurbouwers

Stoffeerderij Calypso

Jachtbouwers

Stoffeerderij Calypso

Particulieren

Neem direct contact op!

Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van een advies!

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »