DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Sloepkussens Steenwijk

Wilt u sloepkussens voor uw boot laten stofferen in de omgeving van Steenwijk? Bij Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel en Steenwijk kunnen wij sloepkussens stofferen met stoffen van diverse merken en verschillende formaten. Wij leveren tevens maatwerk, waardoor u altijd de juiste bekleding voor uw kussens vindt voor op uw jacht!

Neem direct contact op!
Stoffeerderij Calypso

Diverse materialen voor het stofferen van sloepkussens in Steenwijk

Een van de goede merken materialen voor het stofferen van sloepkussens die wij u aanbieden in onze showrooms in Steenwijk en Capelle aan den IJssel, is het gerenommeerde Silverguard. Dit merk is bestendig tegen water en hebben een hoge slijtvastigheid. We leveren echter nog veel meer verschillende bootkussens. Zo vindt u in ons aanbod ook kussens voor bekende sloepen zoals de Tender en de Interboat. Met kussens voor deze boten krijgt uw meubilair op uw jacht of sloep en nóg aantrekkelijkere uitstraling. Kies voor vaste formaten of vraag of wij de sloepkussens op maat stofferen bij ons bedrijf in Steenwijk. Wij helpen u graag het beste voor uw boot uit te zoeken.

Stoffeerderij Calypso

Kom langs in een van onze vestigingen

Ons ruime aanbod is slechts een van de redenen waarom wij een aantrekkelijk stoffeerbedrijf zijn. Zo voorzien we u ook altijd van het beste advies en realiseren we door middel van onze CNC-machines altijd hoogwaardige kwaliteit. Wilt u meer informatie van ons ontvangen voordat u uw sloepkussens in onze vestiging in Steenwijk of in Capelle aan den IJssel laat stofferen? Neem dan contact met ons op via 085 - 006 72 63 (Capelle aan den IJssel) en via 085 - 006 72 60 (Steenwijk). Als u liever een e-mail stuurt, kan dat naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl.

Stoffeerderij Calypso

Bent u onze nieuwe klant?

Stoffeerderij Calypso

Architecten

Stoffeerderij Calypso

Interieurbouwers

Stoffeerderij Calypso

Jachtbouwers

Stoffeerderij Calypso

Particulieren

Neem direct contact op!

Bel, mail of vul ons contactformulier in en wij voorzien u vrijblijvend van een advies!

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »