Wij zijn door de weeks geopend van half 9 tot 5 uur. Klik hier voor onze maatregelen omtrent corona. »

Meubelstoffering Emmeloord

Voor meubelstoffering in de regio Emmeloord contact op met Stoffeerderij Calypso. Hier staan we voor u klaar voor gestoffeerde zitmeubelen. Wij kunnen voor u een de perfecte bekleding verzorgen. Bovendien adviseren wij u over nieuwe bekleding in moderne stoffen. Wij stofferen woonkamermeubels, maar wij verzorgen ook scheeps- en jachtstoffering.

De specialist op het gebied van meubelstoffering in de regio Emmeloord


Calypso is al jaren dé specialist op het gebied van meubelstoffering in de regio Emmeloord. Met onze speciale service geven wij de meubels van klanten uit de regio Zwolle, Kampen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk een tweede leven. Onze deskundige medewerkers kijken uw meubelstuk helemaal na. Is er reparatie nodig van het binnenwerk, dan kunnen wij in ons meubelatelier uw geliefde meubelstuk opknappen, zodat het weer voor lange tijd mee kan. In onze twee showrooms in Zwartsluis en Capelle aan den IJssel kunt u stoffen komen bekijken. In de afgelopen jaren hebben wij een grote collectie opgebouwd aan kwaliteitsstoffen en bieden wij ruime keuze uit leer. Zit de stof van uw keuze er niet bij, dan zorgen wij ervoor dat we het in huis halen! Bekijk het vakwerk op het gebied van meubelstoffering dat Calypso heeft verricht voor bedrijven en particulieren uit de regio Emmeloord.

Vrijblijvend contact opnemen


Neem voor meubelstoffering vrijblijvend contact op met stoffeerderij Calypso voor een prijsopgave of voor een afspraak bij ons op een van de twee locaties.

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »