Vacature 3D tekenaar. »

Vacature: Allround stoffeerder

Heb je aandacht voor de kleinste details? Houd je van een afwisselende baan en ben je een vakman óf -vrouw? Dan zoeken wij jou!

Voor onze locatie in Zwartsluis zijn we op zoek naar een allround stoffeerder. Als allround stoffeerder ben je verantwoordelijk voor het knippen, stikken en stofferen van meubels of projecten.

Wat verwachten we van je?

Je hebt ervaring in stofferen. Je hebt inzicht en je bent in staat om secuur en zelfstandig te werk te gaan. Bovendien weet je je op een professionele manier te presenteren richting klanten en relaties. Maar het allerbelangrijkste is je passie voor stofferen.

Wat doen wij?

Stofferen van meubels, jachten, schepen of het bekleden van matrassen of autostoelen. We doen dat en nog veel meer met altijd dezelfde dosis aandacht en precisie. Hoe gedetailleerder en secuurder, hoe meer voldoening wij halen uit ons werk. En het mooiste is dat we weten dat onze klanten daar nog jarenlang van zullen genieten. En daar genieten wij op onze beurt van mee.

Onze werksfeer

We houden van harde werkers, maar daar krijg je ook veel voor terug. Zo zijn we flexibel en geven we je veel vrijheid. Bij ons vind je zeker geen ellenlange documenten met regeltjes. Bovendien heerst er bij ons een ongedwongen werksfeer. Lekker jezelf zijn en een glimlach zijn voor ons van essentieel belang.

  • Gezonde werkomstandigheden
  • Goed salaris
  • Goede CAO-voorwaarden

Solliciteren?

Ben je enthousiast en wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan een motivatie en je CV naar Elias Admiraal (elias@calypso.nl)). Heb je vragen? Bel mij gerust op 06 – 41 36 22 02.

PS Kun je alleen knippen of stikken maar vorm je samen met iemand anders het perfecte duo? Solliciteer dan gezamenlijk voor deze functie!

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »