Maatwerk projectstoffering

Bent u op zoek naar maatwerk projectstoffering, omdat u regelmatig te maken heeft met strakke deadlines of veeleisende opdrachtgevers? Wilt u een perfect resultaat creƫren en kunnen bouwen op een projectstoffeerder die zijn afspraken nakomt? Dan kiest u voor Stoffeerderij Calypso. Wij realiseren uniek maatwerk stoffering van meubilair voor een project van groot en klein formaat. Altijd met oog voor uw deadlines en de eisen van de eindgebruiker.

Uw maatwerk projectstoffering door ons laten uitvoeren

Wij hebben als projectstoffeerder jarenlange ervaring met de realisatie van maatwerk projectstoffering en gewone stoffering. Daardoor weten we als geen ander waar projectinrichters, designers of architecten behoefte aan hebben. We werken snel en zorgen voor een perfecte afwerking. Met behulp van onze CNC-machines realiseren we altijd de beste kwaliteit wanneer u kiest voor maatwerk stoffering van uw meubilair bij een project. Of u nu wilt dat we als projectstoffeerder op locatie komen stofferen, of juist in onze eigen productiehal; wij beloven topkwaliteit in stoffeerwerk!

Het succes van onze machines

De reden dat wij als projectstoffeerder maatwerk projectstoffering zo goed uitvoeren, is doordat wij trotse eigenaar zijn van CNC-machines. Deze machine brengt nauwkeurigheid en constante kwaliteit met zich mee, doordat hij stipt is en wij hem precies kunnen instellen naar aanleiding van uw wensen. Dit houdt in dat als u kiest voor maatwerk stoffering bij ons in Steenwijk, dat u de hoogste kwaliteit aan bekleding krijgt voor uw boot, camper, woning, horecagelegenheid en nog veel meer. Deze machines stellen ons als projectstoffeerder ook in staat om meer te produceren en sneller te leveren tijdens uw project voor de stoffering van uw meubilair. Wilt u akoestische wandpanelen stofferen? Dat is geen probleem. Ook dit type maatwerk wat betreft projectstoffering voeren wij als stoffeerderij voor u uit.

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Schakel ons in voor een project om maatwerk stoffering van uw meubilair te vervaardigen

Klinkt onze dienstverlening tot maatwerk stoffering in Steenwijk goed? Kom dan langs in onze winkel om onze textielsoorten te bekijken en maak een afspraak met onze projectstoffeerder voor een project tot stoffering van uw meubilair. Ons kantoor in Steenwijk bereikt u via 085 – 006 72 60. Het is ook mogelijk om voor een aanvraag voor maatwerk projectstoffering een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl.