GEEF UW INTERIEUR KARAKTER MET PASSENDE RAAMBEKLEDING!

VOORDELEN VAN RAAMBEKLEDING

Door uw ramen te bekleden, geeft u uw interieur meer sfeer. Daarnaast heeft raamdecoratie ook een energiebesparende functie. Gordijnen en plisségordijnen hebben een isolerende werking waardoor ze in de zomer de hitte buiten houden en in de winter de warmte binnen. De raambekleding beschermt zo ook uw meubels en interieur tegen verkleuring door zonlicht. Heeft u liever jaloezieën? Met deze trendy raambekleding bepaalt u zelf hoeveel licht er binnen valt en in hoeverre er sprake is van inkijk van buitenaf.

IEDERE RUIMTE EEN ANDER DOEL

Uw interieur bestaat uit verschillende ruimtes, met elk een ander doel. In uw slaapkamer wilt u graag zo min mogelijk daglicht om zo voor een optimale nachtrust te zorgen. Uw woonkamer daarentegen, is gebaat bij zoveel mogelijk privacy, maar zonlicht is wel gewenst. Ga daarom na welke ruimtes u wilt bekleden met raamdecoratie en wat u ermee wilt bereiken. Vandaaruit heeft u de keuze uit compleet verduisterende raambekleding, lichtdoorlatende of transparante.

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Raambekleding komt in allerlei soorten en maten. Het liefst natuurlijk op maat gemaakt zodat de bekleding perfect aansluit op uw raam. Of het nou gaat om raambekleding voor een gehele kamer of het kleine raampje in de badkamer, er zijn eindeloze mogelijkheden. Wilt u voor iedere ruimte een ander soort raambekleding, maar wilt u wel eenheid bewaren? Kies dan voor verschillende raambekleding in dezelfde kleur. Wit is een vaak gekozen kleur voor raamdecoratie, maar zeker niet de enige kleur. Bij Calypso kunt u terecht voor zowel witte raambekleding, als raambekleding in andere kleuren. Voor ieder wat wils.

RAAMBEKLEDING OP MAAT BIJ STOFFEERDERIJ CALYPSO

Bij Calypso kunt u terecht voor een veelzijdig assortiment aan raambekleding. Wij hebben een selectie gemaakt van verschillende raamdecoratie op basis van kwaliteit. Heeft u een kleiner budget? Ook dat is geen probleem bij Calypso, wij adviseren u over de mogelijkheden en bieden u opties aan raamdecoratie in verschillende prijsklassen. Zo beschikken wij over een grote keuze aan gordijnstoffen, te verkrijgen in verschillende materialen, maar ook plisségordijnen, dupli-, en paneelgordijnen. Ook voor op maat gemaakte jaloezieën kunt u bij Stoffeerderij Calypso terecht. Van aluminium tot houten jaloezieën en van bamboe tot vlinder jaloezieën, Calypso heeft voor elk interieur de juiste raambekleding.