De stoffering van een luxe jacht

Wanneer een luxe jacht toe is aan nieuwe stoffering, zijn wij de partij die u helpt. Bij Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk bieden we een volledig duurzame en deluxe scheeps- en jachtstoffering van de hoogste kwaliteit en volledig afgestemd op gebruik in de watersport of scheepvaart. Met ons heeft u de zekerheid dat uw deadline niet in het gedrang komt en dat het complete interieur eruitziet om door een ringetje te halen. Wij regelen de stoffering van elke luxe jacht en zorgen dat deze jachtstoffering altijd van de beste kwaliteit is. Dat zijn genoeg redenen om voor Stoffeerderij Calypso te kiezen, toch?

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd
Serious Yachts

Waarom zou u uw luxe jacht van een nieuwe stoffering door ons laten voorzien?

De stoffering of herstoffering van een luxe jacht of schip vereist maatwerk, een verfijnde detaillering en materiaalkennis. Een scheepsinterieur is immers uniek en moet bestand zijn tegen zonlicht en vocht. Wij beheersen dit als geen ander en daarom rekent u bij ons op de beste kwaliteit als het gaat om duurzame en deluxe jachtstoffering. Van het renoveren van bestaande stoffering van een luxe jacht tot het ontwerp en de ontwikkeling van geheel nieuw meubilair; wij zorgen ervoor dat het góed gebeurt. Ook het handmatig vervaardigen van bedmatrassen is onze specialiteit.

Wees verzekerd van de beste kwaliteit jachtstoffering!

Kiest u voor ons? Dan profiteert u van jarenlange ervaring in het stofferen van boten. We weten als geen ander hoe belangrijk het afwerkingsniveau is en schrikken niet van strakke deadlines. Wij hebben al diverse projecten in duurzame en deluxe jachtstoffering uitgevoerd voor uiteenlopende klanten, zoals voor grote scheepswerven, middelgrote jachtbouwers, particuliere scheepseigenaren en partijen als Rijkswaterstaat en Politie te Water. Wij hebben één grote belofte en dat is maatwerk scheepsinterieur creëren dat het totaalplaatje een eer aan doet; dit kan alleen met de beste kwaliteit aan duurzame en deluxe jachtstoffering!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Informeer naar de mogelijkheden om uw jacht te laten stofferen

Wilt u uw luxe jacht laten voorzien van duurzame en deluxe jachtstoffering van de hoogste kwaliteit? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan voor alle soorten scheepsstoffering. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze duurzame en deluxe jachtstoffering, neemt u eenvoudig contact met ons kantoor in Steenwijk op via 085 – 006 72 60. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.