Vacature 3D tekenaar. »

Kantoorinrichting heerlijkehuisjes.nl

heerlijkehuisjes.nl regelt, als verhuurder van vakantiehuizen, dat gasten zorgeloos op vakantie kunnen gaan.

Kantoorinrichting heerlijkehuisjes.nl

Om deze garantie aan gasten te kunnen geven, is het voor de medewerkers ook prettig te kunnen werken in een ‘heerlijk huisje’. Zo is het kantoor, oftewel het eigen ‘heerlijke huisje’, een visitekaartje voor klanten in wat ze kunnen verwachten van de organisatie. De inrichting straalt een vakantiegevoel uit, waardoor klanten meteen begrijpen waar heerlijkehuisjes.nl voor staat: zorgeloos genieten.

Calypso heeft bij mogen dragen aan dit vakantiegevoel door mee te denken over de inrichting en de mogelijkheden voor de ruimte. Samen met Arjen en Colien van heerlijkehuisjes.nl is Calypso het traject ingegaan. Hierbij is de kantoorinrichting van het nieuwe pand aan de Ruxveenseweg in Steenwijk helemaal aangepakt.

De door Calypso gerealiseerde inrichting komt overeen met het beeld dat heerlijkehuisjes.nl graag wil uitdragen. Hierbij is duidelijk gelet op de keuze van de kleuren en materialen. Arjen: “Calypso heeft ons voorzien van een stukje advies, begeleiding en kennis, dat wat wij zelf niet in huis hadden. Calypso is een betrokken partij, met korte lijntjes, waardoor we op een prettige manier samen optrokken gedurende het hele proces. Het traject hebben ze van A-Z begeleid, waarbij ze altijd nakwamen wat ze afspraken.”

Voor heerlijkehuisjes.nl heeft Calypso een totaalpakket gerealiseerd van maatwerk meubilair, vloer, en raamdecoratie. Hierbij is alles op elkaar afgestemd voor het verschijnen van één geheel. Zo hebben wij de entree voorzien van een bankje met onderliggend karpet en jaloezieën als raamdecoratie. De werkplekken zijn voorzien van akoestische panelen, zodat de medewerkers ongestoord kunnen werken. Voor de ‘stille ruimte’ hebben wij een vierzitje gestoffeerd met een gele velvet stof, passend bij het bankje in de entree.

De eerste etage heeft een uitgesproken vissengraat pvc-vloer gekregen. De vloer heeft een robuust natuurlijk karakter, wat past bij het vakantieaanbod van heerlijkehuisjes.nl. De hoekbank in de kantine is door Calypso op maat gemaakt en gestoffeerd met een neutrale kleur stof, wat zorgt voor rust en eenheid in het geheel. In de gehele inrichting komen de kleuren van heerlijkehuisjes.nl naar voren, blauw, geel en groen, zij het in diverse kleurnuances.

Op de vraag aan heerlijkehuisjes.nl of zij in de toekomst vaker voor Calypso zouden kiezen antwoordt Arjen; “We hebben ook nog een dakterras, die is nu nog een beetje kaal, maar daar hopen we nog een mooie loungeplek te creëren, dat maakt de vakantiesfeer helemaal af.” Wij zijn blij met deze woorden en hopen dat wij samen met heerlijkehuisjes.nl in de toekomst nog meer moois mogen creëren.

Calypso wenst de medewerkers en klanten van heerlijkehuisjes.nl veel plezier van de nieuwe inrichting!

Blog

Meer artikelen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Stoffeerderij Calypso en ontdek waar wij ons op dit moment mee bezig houden.

Vacature 3D tekenaar

Vacature 3D tekenaar

Als 3D/technisch tekenaar,ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de projecten. Je maakt zelfstandig technische werktekeningen van de diverse interieuronderdelen per productie.

Waarom een goed matras bepalend is voor uw nachtrust

Waarom een goed matras bepalend is voor uw nachtrust

We brengen ongeveer een derde van ons leven door in bed. Er gaat daarom niets boven een goede nachtrust. Het is hierbij belangrijk over het juiste matras te beschikken.

Geef uw interieur karakter met passende raambekleding!

Geef uw interieur karakter met passende raambekleding!

Bent u op zoek naar raambekleding voor uw woning, kantoor of jacht? Bij Calypso kunt u terecht voor een veelzijdig assortiment aan raambekleding.

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »