LET OP: VANAF 23 APRIL VERRUILEN WE LOCATIE ZWARTSLUIS VOOR STEENWIJK

29 MRT 2019

Na iets meer dan 10 jaar aan Het Oude Diep verruilen we Zwartsluis vanaf 23 april voor een fraaie locatie in Steenwijk. Daar gaan we verder in een groter pand om door te groeien met Calypso.

Aan De Veenderij 20 vonden we een ruimte met een fraai uiterlijk en het oppervlak dat we zochten. Op deze plaats kunnen we een aantrekkelijke showroom voor onze stalen inrichten en onze klanten met alle egards ontvangen. Ook kunnen we nu grotere machines kwijt. Dit maakt het mogelijk om aan de groeiende vraag tegemoet te komen en tegelijkertijd onze kwaliteit nog verder te verbeteren.

We hebben veel aan Zwartsluis te danken. Vanuit Het Oude Diep hebben we een groot netwerk op kunnen bouwen, zowel onder particulieren als bedrijven. Maar of het nou om scheepsbekleding of meubelstoffering gaat; ook vanuit Steenwijk blijven we gastvrij, ontzorgend en snel voor iedereen klaar staan.

Een dag in de week blijven we dat voorlopig ook nog vanuit onze locatie aan Het Oude Diep in Zwartsluis doen. Om de overgang zo soepel mogelijk te maken, kunt u daar t/m 28 juni op vrijdagen tussen 10.00 en 15.30 uur nog gewoon bij ons terecht.

Vriendelijke groet,

Namens het team van Stoffeerderij Calypso