Klik hier voor onze maatregelen omtrent het Corona virus. »

Officiële opening 24 en 25 mei.

Vrijdag 24 mei knipte wethouder Harmsma het lint door bij stoffeerderij Calypso. Er waren veel belangstellenden op deze zonnige dag.

Officiële opening 24 en 25 mei.

Binnen mocht iedereen de mooie showroom en werkplaatsen bezichtigen. Bij de CNC machine sprak Harmsma en verwelkomde Calypso in Steenwijk. Hij noemde het een aanwinst voor Groot Verlaat en voor de gemeente Steenwijkerland. De gemeente heeft al een relatie met Calypso vanwege een sociale betrokkenheid. Via het sociaalplan is er een werknemer werkzaam. Na de toespraak drukte Harmsma op de knop om zo de demonstratie van de CNCmachine in werking te laten treden. De CNC machine is een grote aanwinst voor de stoffeerderij omdat deze in korte tijd de stof snijdt met grote precisie.

Eigenaar Elias Admiraal sprak daarna. Hij bedankte de wethouder voor de mooie woorden en zijn collega's voor het vele werk wat zij verricht hebben. Hij vertelde trots te zien op de grote stap die het bedrijf nu heeft kunnen maken.

Daarna begon er een gezellig feest waarvan de catering uit handen was genomen door restaurant 't Kraantje uit Zwartsluis.

Zaterdag kwamen er geïnteresseerden en belangstellenden. Er werden leuke contacten gemaakt en wegen geopend voor de toekomst. Ook kwam de bekende tassenontwerper Omar Munie. Samen met Calypso heeft hij een meubellijn ontwikkeld. In de showroom staan 2 stoeltjes van Omar.

Calypso heeft projecten gedaan voor; -stadhuis Amsterdam, Rotterdam, Almelo. , – Mac Donalds, Shoeby, Bijenkorf, EU gebouw Brussel, Kubuswoning Rotterdam,Verschillende hotels en bankgebouwen. Ook architecten uit oa Antwerpen en Zurich komen bij Calypso voor het werk. Grote jachtenbouwers weten ook steeds vaker Calypso te vinden. Buiten deze klanten is en blijft de particuliere klant ook van harte welkom.


Blog

Meer artikelen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Stoffeerderij Calypso en ontdek waar wij ons op dit moment mee bezig houden.

Uw boot stallen terwijl wij uw kussens stofferen.

Uw boot stallen terwijl wij uw kussens stofferen.

Wat is er nu makkelijker dan stalling te hebben voor uw boot terwijl uw boot van nieuwe stoffering wordt voorzien? Bij Stoffeerderij Calypso is het allemaal mogelijk.

Corona maatregelen

Corona maatregelen

Vanwege de ontwikkelingen omtrent het Corona virus hebben ook wij onze maatregelen getroffen. Hierbij houden wij de richtlijnen van het RIVM en de GGD aan.

Meubelstoffering, welke stof heb ik nodig?

Meubelstoffering, welke stof heb ik nodig?

Meubelstofferen: praktische tips bij het overwegen van de juiste stofkeuze

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 60 info@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 info@calypso.nl
We zijn verhuisd »