U KUNT NU OOK BIJ ONS TERECHT VOOR VLOERBEKLEDING!

29 MEI 2020

Bent u op zoek naar vloerbekleding voor uw woning, kantoor, camper of jacht? Bij Calypso kunt u terecht voor op maat gemaakte vloerkleden, kamerbrede vloerbedekking of pvc-vloeren.

WAT U OOK ZOEKT…

Als het aankomt op stofferingen, bestaan er talloze mogelijkheden. Waar Calypso reeds uw meubels, ramen, kantoren en jachten kon stofferen, kunnen wij nu ook uw interieur van passende vloerbekleding voorzien. Of dit nou gaat om vloerbedekking voor een jacht, een kamerbreed tapijt voor in uw kantoor, of pvc voor in de woonkamer, het is allemaal mogelijk bij Calypso.

WEG MET DAT OUBOLLIGE KARAKTER!

Vloerbedekking staat bekend om haar nogal oubollige karakter, zonde! Door het kiezen van de juiste kleur en uitstraling kan vloerbedekking veel sfeer brengen in een interieur. Het creëert niet alleen een warm gevoel onder je voeten, ook straalt het gezelligheid uit en in is het goed voor de akoestiek van de ruimte. Heeft u een vloer die nog wel even mee kan maar kan uw interieur wel een upgrade gebruiken? Ga dan voor een van onze op maat gemaakt karpetten. Een vloerkleed kan net dat beetje extra uitstraling bieden waar u naar op zoek bent.

DE BESTE KWALITEIT ONDER UW VOETEN

Bij Calypso kunt u terecht voor op maat gemaakte vloerkleden, kamerbrede vloerbedekking of pvc-vloeren. Calypso werkt samen met het merk JAB Anstoetz Group. Door deze samenwerking kan Calypso u de garantie geven dat u niet alleen een exclusief design krijgt, maar ook hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Dit allemaal zorgt voor vloerbekleding van uitstekende kwaliteit.

VLOERBEKLEDING BIJ CALYPSO

Kiest u voor vloerbekleding bij Calypso, dan bent u gegarandeerd van een advies op maat passend bij uw interieurwensen. Wij denken in oplossingen en denken daarin graag met u mee. Bent u geïnteresseerd? In Steenwijk hebben wij een uitgebreide showroom met stalen. Komt u liever in onze showroom in Capelle? Neem contact met ons op via 085 – 006 72 60 of info@calypso.nl, dan regelen wij dat u de stalen op deze locatie kunt bekijken.