Wij zijn door de weeks geopend van half 9 tot 5 uur. Klik hier voor onze maatregelen omtrent corona. »

Uw boot stallen terwijl wij uw kussens stofferen.

Wat is er nu makkelijker dan stalling te hebben voor uw boot terwijl uw boot van nieuwe stoffering wordt voorzien? Bij Stoffeerderij Calypso is het allemaal mogelijk.

Uw boot stallen terwijl wij uw kussens stofferen.

Achter onze werkplaats in Steenwijk bevindt zich een inpandige loods. Hier kan uw boot gestald worden, terwijl er door ons aan gewerkt wordt. Ook beschikken wij over een kleine jachthaven voor boten waar wij werk voor mogen uitvoeren. Zo hoeft u zich niet druk te maken over stalling, uw boot is bij ons in veilige handen!

Om uw boot zo perfect mogelijk te stofferen, gaan wij heel zorgvuldig te werk. Van uw bootkussens, tot matrassen, gordijnen en vloeren, u kunt voor uw gehele bootstoffering bij Calypso terecht. Boten hebben vele rondingen en aparte hoeken, wat het stofferen tot specialistisch werk maakt. Laat dat nou net het vakgebied van Calypso zijn…

Wij van Calypso beschikken over een 3D-proliner waardoor wij nog preciezer kunnen inmeten. Zo meten wij bijvoorbeeld ook de valling of schuinte van de kussens en matrassen waardoor wij u van perfect maatwerk kunnen voorzien. De exacte maten van uw boot verwerken wij op de computer waarna de CNC machine vervolgens de stof snijdt. Op deze manier kunnen wij een perfect resultaat behalen!

U kunt bij ons terecht voor een assortiment aan stoffen die zowel UV-, als zoutwaterbestendig zijn. Wij hebben verschillende soorten stoffen en skai die hierdoor uitermate geschikt zijn voor het stofferen van uw jacht of boot. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust een keer langs in onze showroom.

Op de foto en video’s ziet u de boot van een van onze klanten. Deze klant heeft zijn boot gedurende de winter van 2019/2020 bij ons in de stalling gehad. Hij kon zo werkzaamheden verrichten aan zijn boot en wij hebben de boot kunnen voorzien van nieuw gestoffeerde kussens en een topper voor in de kajuit.

Blog

Meer artikelen

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij Stoffeerderij Calypso en ontdek waar wij ons op dit moment mee bezig houden.

Kantoorinrichting heerlijkehuisjes.nl

Kantoorinrichting heerlijkehuisjes.nl

heerlijkehuisjes.nl regelt, als verhuurder van vakantiehuizen, dat gasten zorgeloos op vakantie kunnen gaan.

Waarom een goed matras bepalend is voor uw nachtrust

Waarom een goed matras bepalend is voor uw nachtrust

We brengen ongeveer een derde van ons leven door in bed. Er gaat daarom niets boven een goede nachtrust. Het is hierbij belangrijk over het juiste matras te beschikken.

Geef uw interieur karakter met passende raambekleding!

Geef uw interieur karakter met passende raambekleding!

Bent u op zoek naar raambekleding voor uw woning, kantoor of jacht? Bij Calypso kunt u terecht voor een veelzijdig assortiment aan raambekleding.

Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »