UW BOOT STALLEN TERWIJL WIJ UW KUSSENS STOFFEREN.

27 MRT 2020

Wat is er nu makkelijker dan stalling te hebben voor uw boot terwijl uw boot van nieuwe stoffering wordt voorzien? Bij Stoffeerderij Calypso is het allemaal mogelijk.

Achter onze werkplaats in Steenwijk bevindt zich een inpandige loods. Hier kan uw boot gestald worden, terwijl er door ons aan gewerkt wordt. Ook beschikken wij over een kleine jachthaven voor boten waar wij werk voor mogen uitvoeren. Zo hoeft u zich niet druk te maken over stalling, uw boot is bij ons in veilige handen!

Om uw boot zo perfect mogelijk te stofferen, gaan wij heel zorgvuldig te werk. Van uw bootkussens, tot matrassen, gordijnen en vloeren, u kunt voor uw gehele bootstoffering bij Calypso terecht. Boten hebben vele rondingen en aparte hoeken, wat het stofferen tot specialistisch werk maakt. Laat dat nou net het vakgebied van Calypso zijn…

Wij van Calypso beschikken over een 3D-proliner waardoor wij nog preciezer kunnen inmeten. Zo meten wij bijvoorbeeld ook de valling of schuinte van de kussens en matrassen waardoor wij u van perfect maatwerk kunnen voorzien. De exacte maten van uw boot verwerken wij op de computer waarna de CNC machine vervolgens de stof snijdt. Op deze manier kunnen wij een perfect resultaat behalen!

U kunt bij ons terecht voor een assortiment aan stoffen die zowel UV-, als zoutwaterbestendig zijn. Wij hebben verschillende soorten stoffen en skai die hierdoor uitermate geschikt zijn voor het stofferen van uw jacht of boot. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust een keer langs in onze showroom.

Op de foto en video’s ziet u de boot van een van onze klanten. Deze klant heeft zijn boot gedurende de winter van 2019/2020 bij ons in de stalling gehad. Hij kon zo werkzaamheden verrichten aan zijn boot en wij hebben de boot kunnen voorzien van nieuw gestoffeerde kussens en een topper voor in de kajuit.