​SERIOUS YACHTS

Serious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau

Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast alle stoffeer-werkzaamheden op deze fantastische jachten mogen verzorgen. Uiteraard zijn dit vaak geen gemakkelijke klussen, maar zeer hoogwaardige materialen, ingewikkelde patronen en gecompliceerde indelingen. Serious Yachts eist topkwaliteit en dat leveren wij graag!

Tijdens dit project is Calypso van begin af aan betrokken geweest bij de bouw van het jacht. Exclusiviteit was zeer belangrijk voor de eigenaar van het jacht, waardoor Calypso al vroeg in het traject nauw samenwerkte met de architect en de eigenaar zelf. De exclusiviteit is onder andere terug te zien aan de meubelstoffering van de zittingen. Wij kregen de opdracht om strakke, uitgelijnde zittingen te maken die toch zeer comfortabel zitten. Dit was een uitdaging, maar we hebben een prachtig resultaat kunnen realiseren door het combineren van HR45 en HR55 soft schuimen. Daarnaast zijn alle stiksels, biezen en wiebers met de hand aangebracht, waarbij werd gestoffeerd op panelen. Zo hebben wij een op maat gemaakt project met een zeer geslaagd resultaat kunnen realiseren.