ONZE KERNWAARDEN

OMDAT WE MÉÉR ZIJN DAN STOFFEERDERS…

Stofferen is onze passie en we worden enthousiast van bijzondere klussen. In al ons werk staat perfectie voorop. We leveren snel, houden rekening met deadlines en komen onze beloftes na. Niet alleen stofferen, maar samen iets moois creëren; dat is ons doel!

  • PERFECTIE VOOROP
  • SNELLE WERKWIJZE
  • BELOVEN = DOEN

KERNWAARDE 1

PERFECTIE VOOROP

In al ons werk richten we ons op een perfect eindresultaat. Wij worden enthousiast van klussen die nét even ingewikkelder zijn; waar we ons vakmanschap kunnen laten gelden en waar het aankomt op ervaring. Of het nu gaat om een luxe jacht, het meubilair in uw kantoorcomplex of uw favoriete fauteuil; bij ons staat perfectie voorop.

perfectie voorop

KERNWAARDE 2

SNELLE WERKWIJZE

snelle werkwijze

We realiseren ons als geen ander dat snel werken van groot belang is. U kunt uw meubilair immers niet wekenlang missen en vooral bij grote projecten heeft u te maken met strakke planningen en deadlines. Wij stemmen onze werkwijze hierop af en zetten een stapje harder wanneer dat nodig is.

KERNWAARDE 3

BELOVEN = DOEN

Belofte maakt schuld vinden we bij Calypso. Dus als we beloven dat we perfecte kwaliteit leveren, dan doen we dat ook. Is iets onverhoopt niet naar wens? Dan komen we terug en doen we het opnieuw. Want wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

beloven is doen

Ook ú bent onze klant!

 

Ontdek voor wie we werken