VOOR WIE

ZIJN WIJ OOK ÚW STOFFEERDERIJ?

Wij werken voor een zeer diverse groep klanten; van architecten en interieurbouwers tot jachtbouwers of particulieren. In al ons werk staan onze kernwaarden centraal:

  • PERFECTIE VOOROP
  • SNELLE WERKWIJZE
  • BELOVEN = DOEN

ARCHITECTEN

Als architect heeft u één belangrijk doel: uw idee omzetten in een prachtig eindresultaat. Daar heeft u de juiste partners voor nodig. Mensen die begrijpen wat u wilt, die dezelfde kwaliteitsmaatstaven hebben als u én die kunnen werken met een strakke tijdsplanning. Calypso is die partij!

architecten

INTERIEURBOUWERS

interieurbouwers

Heeft u te maken met strakke deadlines en veeleisende opdrachtgevers? Wilt u een perfect resultaat garanderen en verzekerd zijn van een partner die zijn afspraken nakomt? Dan kiest u voor Calypso. Wij realiseren topkwaliteit stoffeerwerk met oog voor deadlines én de eisen van de eindgebruiker!

JACHTBOUWERS

Een jacht vraagt om een hoogwaardige afwerking die recht doet aan het complete ontwerp. Calypso zorgt voor een interieur dat naadloos aansluit; zowel letterlijk als figuurlijk. Onze stoffeerders worden enthousiast van uitdagende trajecten; van maatwerk dat vraagt om vakkennis en ervaring. En uiteraard leveren we altijd binnen de afgesproken tijdsplanning

jachtbouwers

PARTICULIEREN

particulieren

Of u nu uw camper wilt laten stofferen, een uniek meubelstuk op maat laten maken of uw favoriete fauteuil in een nieuw jasje wilt steken; Calypso is de partij voor ál uw particuliere stoffeerprojecten. En als u het fijn vindt kunt u thuis in alle rust experimenteren met onze stalen.

Benieuwd naar onze collecties?

 

Klik hier voor een indruk