DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »

Matras op maat uit Steenwijk

Verzekerd willen zijn van een goede nachtrust?

Bent u op zoek naar een matras op maat uit Steenwijk dat op uw lichaam afgestemd is voor een optimale nachtrust? U kunt bij Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk terecht voor een op maat gemaakt matras, alles voor een optimale nachtrust. Wij hebben een breed assortiment aan matrassen, waardoor er gegarandeerd een matras is dat bij u past. Stoffeerderij Calypso staat voor u klaar om u te adviseren welk matras het meest geschikt is voor u.

Matras op maat

Wat maakt een matras op maat van ons bedrijf uit Steenwijk uniek?

Bij onze stoffeerderij uit Steenwijk kunt u komen proefliggen om te ontdekken welk matras op maat het best bij u past. Geen mens is hetzelfde, dus waarom zou een matras dat wel zijn? Stoffeerderij Calypso heeft een selectie gemaakt van de beste kwaliteit matrassen voor verschillende gewichtsklassen. U kunt deze matrassen testen en wij kijken vervolgens samen welk matras het best bij u past. We doen alles voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Van schuimmatras tot pocketveren, het is allemaal mogelijk bij ons. Bovendien zijn kussens natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom bieden wij ook diverse gestoffeerde kussens aan van verschillende merken voor uw bed of bank binnen, maar ook voor uw loungeset buiten! Denk bijvoorbeeld aan de luxe kussens van het stofmerk Silverguard of als u kussens voor buiten nodig heeft, zijn de kussens van de stof Sunbrella uit Steenwijk de ware favoriet.

Stoffeerderij Calypso

De diverse opties voor uw slaapkamer

Bij Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk kiest u voor meer dan enkel een op maat gemaakt matras. Zo kiest u daarnaast voor verschillende extra opties voor uw bed. Wilt u een breder hoofdbord? Een elektrisch verstelbaar bed? Een andere stof om uw boxspring? Wij regelen het voor u! Heeft u een bijzonder interieur met specifieke interieurwensen? Wij denken graag met u mee en kijken wat we voor u kunnen betekenen als het aankomt op een passende oplossing, zoals een matras op maat door ons uit Steenwijk. Dat is de reden waarom u ons wilt inschakelen voor uw stoffeerklussen.

Stoffeerderij Calypso

Maak uw wensen kenbaar en laat ons u helpen deze te realiseren

Natuurlijk komen uw wensen voor een op maat gemaakt matras door ons uit Steenwijk gepaard met een kostenplaatje. Hier kunt u van tevoren al een indicatie van krijgen bij ons. Tevens neemt u eenvoudig contact met ons op bij vragen of als u meer informatie wenst. U belt ons kantoor in Capelle aan den IJssel via 085 - 006 72 63 en ons kantoor in Steenwijk via 085 - 006 72 60. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl.

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »