Matras op maat uit Steenwijk

Bent u op zoek naar een matras op maat uit Steenwijk dat op uw lichaam afgestemd is voor een optimale nachtrust? U kunt bij Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk terecht voor een op maat gemaakt matras, alles voor een optimale nachtrust. Wij hebben een breed assortiment aan matrassen, waardoor er gegarandeerd een matras is dat bij u past. Stoffeerderij Calypso staat voor u klaar om u te adviseren welk matras het meest geschikt is voor u.

  • PERFECTIE VOOROP
  • SNELLE WERKWIJZE
  • BELOVEN = DOEN

WAT MAAKT EEN MATRAS OP MAAT VAN ONS BEDRIJF UIT STEENWIJK UNIEK?

Bij onze stoffeerderij uit Steenwijk kunt u komen proefliggen om te ontdekken welk matras dat op maat wordt gemaakt, het best bij u past. Geen mens is hetzelfde, dus waarom zou een matras dat wel zijn? Stoffeerderij Calypso heeft een selectie gemaakt van de beste kwaliteit matrassen voor verschillende gewichtsklassen. U kunt deze matrassen testen en wij kijken vervolgens samen welk op maat gemaakt matras het best bij u past. We doen alles voor een optimale ondersteuning van uw lichaam. Van schuimmatras tot pocketveren, het is allemaal mogelijk bij ons. Bovendien zijn kussens natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom bieden wij ook diverse gestoffeerde kussens aan van verschillende merken voor uw bed of bank binnen, maar ook voor uw loungeset buiten! Denk bijvoorbeeld aan de luxe kussens van het stofmerk Silverguard of als u kussens voor buiten nodig heeft, zijn de kussens van de stof Sunbrella uit Steenwijk de ware favoriet.

matras op maat

DE DIVERSE OPTIES VOOR UW SLAAPKAMER

optimale ondersteuning

Bij Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk kiest u voor meer dan enkel een op maat gemaakt matras. Zo kiest u daarnaast voor verschillende extra opties voor uw bed. Wilt u een breder hoofdbord? Een elektrisch verstelbaar bed? Een andere stof om uw boxspring? Wij regelen het voor u! Heeft u een bijzonder interieur met specifieke interieurwensen? Wij denken graag met u mee en kijken wat we voor u kunnen betekenen als het aankomt op een passende oplossing, zoals een matras op maat gemaakt door ons uit Steenwijk. Dat is de reden waarom u ons wilt inschakelen voor uw stoffeerklussen.

MAAK UW WENSEN KENBAAR EN LAAT ONS U HELPEN DEZE TE REALISEREN

Natuurlijk komen uw wensen voor een op maat gemaakt matras door ons uit Steenwijk gepaard met een kostenplaatje. Hier kunt u van tevoren al een indicatie van krijgen bij ons. Tevens neemt u eenvoudig contact met ons op bij vragen of als u meer informatie wenst. U belt ons kantoor in Steenwijk via 085 – 006 72 60. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.

matras op maat

Benieuwd naar onze referenties?

 

Bekijk onze referenties