DE VOORDELEN VAN STOFFEREN MET EEN CNC-MACHINE »

Projectstoffering

Een stoffeerder nodig met verstand van projectinrichting?

Bent u op zoek naar maatwerk projectstoffering, omdat u regelmatig te maken heeft met strakke deadlines of veeleisende opdrachtgevers? Wilt u een perfect resultaat creëren en kunnen bouwen op een partner die zijn afspraken nakomt? Dan kiest u voor Stoffeerderij Calypso. Wij realiseren uniek maatwerk stoffering in Capelle aan den IJssel van meubilair voor een project van groot en klein formaat. Altijd met oog voor uw deadlines en de eisen van de eindgebruiker.

Projectstoffering

Uw maatwerk projectstoffering door ons laten uitvoeren

Wij hebben jarenlange ervaring met de realisatie van maatwerk projectstoffering en gewone stoffering in Capelle aan den IJssel. Daardoor weten we als geen ander waar projectinrichters, designers of architecten behoefte aan hebben. We werken snel en zorgen voor een perfecte afwerking. Met behulp van onze CNC-machines realiseren we altijd de beste kwaliteit wanneer u kiest voor maatwerk stoffering van uw meubilair bij een project in Capelle aan den IJssel. Of u nu wilt dat we op locatie komen stofferen, of juist in onze eigen productiehal; wij beloven topkwaliteit in stoffeerwerk!

Het succes van onze machines

De reden dat wij maatwerk projectstoffering zo goed uitvoeren, is doordat wij trotse eigenaar zijn van CNC-machines. Deze machine brengt nauwkeurigheid en constante kwaliteit met zich mee, doordat hij stipt is en wij hem precies kunnen instellen naar aanleiding van uw wensen. Dit houdt in dat als u kiest voor maatwerk stoffering bij ons in Capelle aan den IJssel of in Steenwijk, dat u de hoogste kwaliteit aan bekleding krijgt voor uw boot, camper, woning, horecagelegenheid en nog veel meer. Deze machines stellen ons ook in staat om meer te produceren en sneller te leveren tijdens uw project voor de stoffering van uw meubilair. Wilt u akoestische wandpanelen stofferen? Dat is geen probleem. Ook dit type maatwerk wat betreft projectstoffering voeren wij voor u uit in Capelle aan den IJssel.

Schakel ons in voor een project om maatwerk stoffering van uw meubilair te vervaardigen

Klinkt onze dienstverlening tot maatwerk stoffering in Capelle aan den IJssel of Steenwijk goed? Kom dan langs in onze winkel om onze textielsoorten te bekijken en maak een afspraak met onze professionals voor een project tot stoffering van uw meubilair. U neemt contact met ons op via 085 - 006 72 63. Ons kantoor in Steenwijk bereikt u via 085 - 006 72 60. Het is ook mogelijk om voor een aanvraag voor maatwerk projectstoffering een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl.

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »