Vloer laten bekleden

Overweegt u om uw vloer te laten bekleden met een exclusieve touch? Bent u op zoek naar unieke vloerbekleding voor uw woning, kantoor, camper of jacht? Dan bent u bij Calypso uit Steenwijk aan het juiste adres! Hier kunt u terecht voor op maat gemaakte vloerkleden, die uw ruimte een persoonlijk tintje geven, kamerbrede vloerbedekking of pvc-vloeren. Of u nu uw vloer wilt laten bekleden met een uniek patroon, een specifiek materiaal of op maat gemaakte vloerkleden die perfect bij uw stijl passen, wij hebben het allemaal. Dankzij onze samenwerking met het merk JAB Anstoetz Group kunnen we garanderen dat u niet alleen een exclusief design krijgt, maar ook hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. Dit resulteert in vloerbekleding van ongeƫvenaarde kwaliteit.

  • PERFECTIE VOOROP
  • SNELLE WERKWIJZE
  • BELOVEN = DOEN

Waarvoor kunt u naast uw vloer laten bekleden nog meer bij ons voor terecht?

Buiten het feit dat u bij ons terecht kunt voor het vloer laten bekleden en prachtige op maat gemaakte vloerkleden, bieden we ook raambekleding op maat aan, perfect passend bij uw interieur. Gedetailleerde stofferingen zijn eveneens een van onze specialiteiten, waardoor elk detail van uw ruimte tot zijn recht komt. Bovendien zijn we ervaren in seriematige projectstoffering, wat ideaal is voor grotere projecten en bedrijfsruimten. Heeft u specifieke interieurwensen? Niets is te; wij houden van oplossingen en denken daarin graag met u mee. Wanneer u besluit uw vloer te laten bekleden of interesse heeft in onze op maat gemaakte vloerkleden, bezoekt u dan de showroom van onze stoffeerderij in Steenwijk, hier hebben wij een uitgebreide collectie van stalen.

wensen

NEEM DIRECT CONTACT OP!

vloerbekleding

Bent u overtuigd van onze expertise en het brede scala aan mogelijkheden of wilt u onze showroom bekijken om de op maat gemaakte vloerkleden te bewonderen? Wacht niet langer en neem contact met ons op via 085 – 006 72 60 of info@calypso.nl en wij voorzien u vrijblijvend van een advies.

Naar contact

Benieuwd naar onze referenties?

 

Bekijk onze referenties