BANK BEKLEDEN ZWOLLE

Geef uw bank een tweede leven en laat hem bekleden door stoffeerderij Calypso, dé specialist van de regio Zwolle. Wij zorgen voor restauratie van het binnenwerk en moderne bekleding. Bij ons in de winkel heeft u keuze uit veel materialen en u kunt altijd advies krijgen over de mogelijkheden van uw meubelstuk. Ook op maat gemaakte meubels maken wij met veel plezier!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

UW BANK LAAT U BEKLEDEN DOOR DE SPECIALIST VAN DE REGIO ZWOLLE: STOFFEERDERIJ CALYPSO

Uw favoriete bank laat u bekleden en opknappen in de regio Zwolle door stoffeerderij Calypso. Het is zonde om een nieuwe bank te kopen, als de kwaliteit van uw bank nog goed is. Zit u goed, past de vorm nog bij uw smaak? Dan is het de moeite waard om alleen uw bank opnieuw te laten bekleden. Dit kan tegenwoordig in vele materiaalsoorten. Wij hebben bij stoffeerderij Calypso veel keuze uit stoffen en leer. Neem gerust eens wat stalen mee naar huis om uit te zoeken wat uw smaak is! Wij bieden ook andere diensten zoals:

  • restauratie van oud meubilair
  • bekleding van scheepsinterieur
  • stoffering van stoelen
  • stoffen en materialenverkoop

Via het contactformulier stuurt u een foto in van de bank die u wilt laten bekleden. Wij geven u advies en nodigen u graag uit op een van onze twee locaties in Nederland!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACT OPNEMEN

Stoffeerderij Calypso kan uw bank bekleden op twee locaties; Steenwijk (dichtbij Zwolle) en Capelle aan den IJssel. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.