BANK STOFFEREN ZWOLLE

Een bank stofferen is voor stoffeerderij Calypso uit Steenwijk, nabij Zwolle, vakwerk dat met veel aandacht wordt verricht. Wij kijken naar uw wensen en kunnen uw bank zelfs volledig op maat maken. Dit is vooral handig voor banken in boten, caravans of campers. Herstellen van oud meubilair kunt u ook bij ons laten doen. Laat u goed adviseren over de mogelijkheden en vertel ons vooraf al uw wensen!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

DE PARTNER OM UW BANK TE LATEN STOFFEREN IN DE REGIO ZWOLLE

Stoffeerderij Calypso kan voor klanten uit de regio Zwolle de bank stofferen, ook wanneer de bank in slechte staat is. Door intensief gebruik kunnen de veren aan vervanging toe zijn of uw rugleuningen nieuwe vulling nodig hebben. In het atelier van stoffeerderij Calypso kunnen wij uw bank volledig herstellen en stofferen. Stuur voor de zekerheid een foto van uw bank op, zodat wij u alvast een advies kunnen geven over de mogelijkheden. Dit kan via het contactformulier.

Wilt u uw bank laten stofferen voor in een jacht of schip, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden bij stoffeerderij Calypso. Wij hebben in Steenwijk een speciale afdeling voor jacht- en scheepsstoffering. Een bank op maat ontwerpen en stofferen is ook mogelijk. Wij geven u graag een deskundig advies.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACT

Calypso kan op twee locaties in Nederland uw bank stofferen. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

Naast klanten uit Zwolle, zijn wij ook klanten uit Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk van dienst.

MEER INFORMATIE:

Bank bekleden Zwolle | Stoffeerbedrijf | Meubelstofferen Rotterdam