BOOTKUSSENS STOFFEREN ZWOLLE

Calypso is al twintig jaar actief op het gebied van bootkussens stofferen in de regio Zwolle. Vanaf 2008 is er een compleet specialistisch team voor jacht- en scheepsstoffering bijgekomen op de locatie Steenwijk, van waaruit wij ook klanten uit onder meer Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk bedienen. Sindsdien leveren wij niet alleen goed gerestaureerd en herbekleed zitmeubilair voor in huis, maar ook voor in uw jacht, caravan of zelfs auto!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

AL JAREN DE SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BOOTKUSSENS STOFFEREN IN DE REGIO ZWOLLE

De deskundige medewerkers van stoffeerderij Calypso verzorgen maatwerk op het gebied van bootkussens stofferen en de stoffering van bijvoorbeeld caravans en campers in de regio Zwolle. Onze uitdaging is werken met de ruimte die we hebben. Als u bootkussens opnieuw wilt laten stofferen, staan wij graag voor u klaar met een deskundig advies. Wij leveren alles perfect op maat gemaakt en van zeer hoogwaardige kwaliteit in stoffen en leer!

Hebt u bootkussens die versleten zijn, dan kunnen we deze voor u opnieuw stofferen en het eventuele binnenwerk repareren. Investeer in comfort en een luxe kwaliteit en kies voor stoffeerderij Calypso.

Naast maatwerk in bootkussens stofferen, kunt u bij Calypso ook terecht voor het realiseren van projectmatig werk. Wij werken al jaren samen met opdrachtgevers als interieurbouwers en woninginrichters. Bekijk ons portfolio! Stuur uw project in via het contactformulier en wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACT

Wilt u ook uw bootkussens laten stofferen bij de stoffeerderij van de regio Zwolle? Bel of mail naar showroom Steenwijk of Capelle aan den IJssel. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Kussens bekleden Kampen | Meubelstoffeer projecten | Caravan bekleden