BOOTSTOFFERING ZWOLLE

Voor bootstoffering komt u in de regio Zwolle naar stoffeerderij Calypso. Met ruim twintig jaar ervaring en een speciale locatie voor jacht- en scheepsstoffering, krijgt uw boort het gewenste interieur. Intensief gebruik, weersinvloeden en de tijd zijn elementen die zorgen voor slijtage aan leer of stof van boorstoffering. Laat u deskundig adviseren over de mogelijkheden door onze deskundige medewerkers.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

DESKUNDIGHEID OP HET GEBIED VAN BOOTSTOFFERING VINDT U IN DE REGIO ZWOLLE BIJ STOFFEERDERIJ CALYPSO

Met veel aandacht voor bootstoffering is stoffeerderij Calypso de afgelopen decennia uitgegroeid tot een gespecialiseerd bedrijf in de regio van Zwolle. Met twee toplocaties in Nederland kunnen wij botenliefhebbers uit Zwolle, Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk gemakkelijk van dienst zijn met het bekleden van bootkussens. Het kiezen van nieuwe bootstoffering is soms een lastige keuze. Laat u daarom goed adviseren over de verschillende mogelijkheden. Voor buitenmeubels kunnen wij leer en kunstleer leveren dat bestand is tegen bijna alle weersinvloeden.

Naast bootstoffering hebben wij de mogelijkheid om in ons eigen atelier een meubel op maat te realiseren. Stel uw vragen over de mogelijkheid voor bootstoffering via het contactformulier en stuur daar een foto van het te bekleden object bij mee! Wij voorzien u graag van vrijblijvende adviezen.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACT

Vragen over bootstoffering stelt u aan stoffeerderij Calypso door te bellen naar locatie Steenwijk (regio Zwolle) of locatie Capelle aan den IJssel. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Meubelstoffeerder Zwolle | Meubelstoffeerder | Stofferen projecten