Meubelstoffering van hoog design in Capelle aan den IJssel

Heeft u een meubel van hoog design in uw bezit, en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in meubelstoffering in Capelle aan den IJssel? Dan helpen we u bij Stoffeerderij Calypso verder. Wij hechten veel waarde aan uw designmeubel en werken daarom zeer gedetailleerd met een CNC-machine. Dit betekent dat u altijd vakmanschap in uw product terugziet.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

design meubelstoffering

Wij creëren design wanneer u voor ons kiest voor meubelstoffering in Capelle aan den IJssel

Al tientallen jaren stofferen onze professionals uit Capelle aan den IJssel en Steenwijk complete interieurs en ook voor meubelstoffering van hoog design deinzen wij niet terug. Denk dan bijvoorbeeld aan een bank van Chesterfield of Flexform. Wanneer u kiest voor onze expertise, zult u steeds weer profiteren van onze kernwaarden, namelijk:

  • Perfectie voorop: van simpele tot ingewikkelde projecten, wij gaan voor perfecte resultaten.
  • Snelle werkwijze: met behulp van een CNC-machine werken we snel en kunnen we uw deadline behalen.
  • Beloven is doen: wij beloven u topkwaliteit. Mocht iets dus onverhoopt niet naar wens zijn, komen we terug en doen we het gewoon opnieuw, totdat u tevreden bent.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Is uw meubel van hoog design toe aan meubelstoffering en woont u in regio Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 – 006 72 63. We informeren u graag over de mogelijkheden!