HERSTOFFEREN TUINMEUBELS

Het herstofferen van tuinmeubels realiseert Stoffeerderij Calypso binnen een zeer kort tijdsbestek. Uw tuinmeubels doorstaan veel weersomstandigheden binnen Nederland en zijn daardoor sneller aan vervanging toe. Vaak is de reden voor vervanging de stoffering. De kleuren vervagen of de kleur is niet meer mooi. Wij herstofferen tuinmeubels voor u op een nauwkeurige wijze. Daarbij volgen wij uw wensen.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

HERSTOFFEREN VAN TUINMEUBELS UIT LATEN VOEREN DOOR EEN PROFESSIONAL

Stoffeerderij Calypso is specialist als het gaat om maatwerk. In de loop der jaren hebben wij bijzondere projecten afgerond. Bij ons kunt u terecht voor het herstofferen van uw tuinmeubels. Maar ook voor grotere opdrachten kunt u bij ons terecht. Sinds 1992 zorgen wij voor een prachtig eindresultaat waar u nog jaren plezier van zult hebben. Onze werkzaamheden betreffen onder andere:

  • Jacht- en scheepsstoffering
  • Herstoffering voor particulieren
  • Projectstoffering

Bij het herstofferen van tuinmeubels is het belangrijk de juiste materialen en kleuren te kiezen. Op deze manier is het eindresultaat volledig naar wens. Wij bieden een tool aan zodat u kunt testen met kleuren en verschillende materialen zoals leer. U zult zien de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Als u vragen heeft omtrent het herstofferen van uw tuinmeubels staan wij u met deskundigheid te woord. Daarnaast bieden wij inzicht in onze werkzaamheden en de laatste ontwikkelingen op zowel Facebook als Twitter.

MEER INFORMATIE:

Matrassen op maat Rotterdam | Stoelzitting stofferen | Jachtstoffering