HERSTOFFERING ZWOLLE

Met herstoffering van stoffeerderij Calypso bespaart u op de aanschaf van meubels en kussens. Wij houden ons ook bezig met scheeps- en jachtstoffering. Wij hebben veel kennis van materialen en leveren perfect maatwerk op het gebied van stoffering en herstoffering van meubels en bijvoorbeeld de kussens van uw boot. Wij denken graag met u mee!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

HERSTOFFERING VAN UW MEUBELS IN DE REGIO ZWOLLE

Wilt u de kussens van uw caravan of boot laten herstofferen in de regio Zwolle? Stoffeerderij Calypso kan u uitstekend van dienst zijn. Wij verzorgen al jaren de herstoffering van bijvoorbeeld stoelen van oldtimers, voor klanten uit Zwolle Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Wij beschikken over een ruim assortiment aan leer en stoffen van diverse bekende merken. In ons meubelatelier in Capelle aan den IJssel kunnen wij meubels van binnenuit herstellen en herstoffering uitvoeren. Bekijk de projecten die wij hebben gedaan en kies voor een bedrijf met passie voor het opknappen van meubilair.

Bent u op zoek naar zitmeubels op maat, dan kunt u als bedrijf ook contact met ons opnemen. Stuur ons tekeningen, foto’s van objecten en vragen over herstoffering via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

VRAGEN

Stoffeerder Calypso beantwoordt graag uw vragen over herstoffering via de telefoon of mail. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Bootkussens bekleden Zwolle | Meubelstoffering | Bootkussens maken Hilversum