JACHTSTOFFERING

Jachtstoffering is specialistisch werk en keer op keer een uitdaging voor stoffeerderij Calypso. Met een tweede vestiging in Steenwijk zijn wij volledig toegerust om voor uw jacht een interieur op maat te maken. Ook zeilen en bootkappen kunnen wij voor u op maat realiseren. Of u nu op zoek bent naar herbekleding of een nieuw ontwerp; de vakmensen van Calypso zijn u graag van dienst.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Balk Shipyards

CALYPSO WILLIGT DE MEEST UITEENLOPENDE WENSEN VOOR JACHTSTOFFERING IN

Bij jachtstoffering kunnen de wensen nogal uiteenlopen, maar stoffeerderij Calypso is van alle markten thuis op het gebied van bekleding van meubels. Wij doen regelmatig zaken met bedrijven en kunnen voor botenbouwers het interieur verzorgen. Maar wij zorgen ook voor een particuliere vraag voor het opknappen van oude zit- of slaapmeubels.

Kom eens langs in onze winkel in Capelle aan den IJssel of in Steenwijk en laat u inspireren op het gebied van bekleding. Wij bieden stoffen en leer in alle soorten en kwaliteiten en u kunt stalen meenemen om inspiratie op te doen voor jachtstoffering.

Ook voor buitenbanken hebben wij de materialen in huis die bestendig zijn tegen weersinvloeden en vocht. Stel uw vragen over jachtstoffering via het contactformulier!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

VRAGEN

Voor vragen over jachtstoffering bij stoffeerderij Calypso, kunt u terecht op twee locaties. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Meubelstoffering Emmeloord | Herstofferen tuinmeubels | Bank stofferen kosten