KUSSENS BEKLEDEN KAMPEN

Kussens laat u in de regio Kampen bekleden bij stoffeerderij Calypso. Wij staan klaar met een professioneel team dat uw wensen waar maakt. Of u nu een tweedehands camper heeft gekocht of in opdracht een jacht laat bouwen; onze specialisten hebben voor elke vraag een oplossing op maat voor uw zitmeubilair. Met onze speciale afdeling in Steenwijk en Capelle aan den IJssel bieden wij alle ruimte voor scheeps- en jachtstoffering.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

KIES OM UW KUSSENS TE LATEN BEKLEDEN VOOR STOFFEERDERIJ CALYPSO, DÉ SPECIALIST IN DE REGIO KAMPEN

Kussens bekleden doet stoffeerderij Calypso al jaren in opdracht van bedrijven en particulieren uit Kampen, Zwolle, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Voor professionele jacht- en scheepsbouw, kunnen wij zit- en slaapmeubilair op maat afleveren. Onze specialisten in bootstoffering in Steenwijk zorgen voor zeilreparatie en bootkappen in alle soorten en maten. In onze showrooms in Capelle aan den IJssel en Steenwijk bent u welkom voor deskundig advies en het kopen van stoffen. U treft bij ons een ruime collectie stoffen en leder en u kunt natuurlijk ook stalen mee naar huis nemen om rustig te bekijken.

Ook voor uw zitbank kan stoffeerderij Calypso kussens bekleden. Wij zijn benieuwd naar uw objecten, dus stuur vooral een foto mee van het te bekleden meubel. Dit kan via het contactformulier.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACTEER ONS

Voor professioneel kussens bekleden gaat u in de regio Kampen naar stoffeerderij Calypso. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Bootstoffering Zwolle | Projectstoffering | Eetkamerstoelen bekleden