MEUBELSTOFFEERDERIJ ZWOLLE

Een meubelstoffeerderij die maatwerk levert in de regio Zwolle is Calypso. Wij zijn voor jacht- en scheepsstoffering goed te bereiken vanwege de locatie in havenplaats Steenwijk. Bij ons kunt u voor uw meubelstoffering terecht voor zowel binnen- als buitenmeubels. Laat banken vakkundig opknappen en voorkom schade door vocht en verkleuring door UV-licht!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

KWALITEIT

Bij stoffeerderij Calypso in de regio Zwolle staat kwaliteit voorop. Kwalitatief hoogwaardige stoffen en leder vindt u bij ons op locatie in Steenwijk. Onze vakmensen staan voor de kwaliteit van de uitvoering van de stoffering. Denk aan:

  • herstelwerkzaamheden;
  • ontwerp van nieuwe meubels;
  • herbekleden van meubilair;
  • reparatie binnenwerk.

Naast een stoffeerderij in de regio Zwolle is Calypso ook te vinden in Capelle aan den IJssel. Voor zowel meubilair voor jachten en schepen, maar ook voor andere projecten. Als particulier of professional kunt u het vakwerk inschakelen van Calypso. Wij werken ook aan meubilair voor in huis, kantine, ontvangstruimte en nog veel meer! Graag zien wij u op een van de locaties. Of vul het contactformulier in met uw vragen!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

CONTACT

Neem contact op met meubelstoffeerderij Calypso in de regio Zwolle als u vragen hebt. Wij staan graag voor u klaar. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Jachtstoffering Tuinmeubel kussens stofferen | Stoel bekleden Zwolle