MEUBELSTOFFERING

Voor al uw meubelstoffering gaat u naar Stoffeerderij Calypso, met vestigingen in de regio van Zwolle en Rotterdam. Wij maken maatwerkmeubels in samenwerking met architecten. Hiermee bedienen we zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij Calypso zien we stofferen echt als een ambacht. We zijn dan ook trots op het vakmanschap van ons team.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

UW SPECIALIST OP HET GEBIED VAN MEUBELSTOFFERING MET VESTIGINGEN NABIJ ZWOLLE EN ROTTERDAM

Bij Stoffeerderij Calypso leveren we echt vakmanschap en hebben we meubelstoffering tot een echte ambacht verheven. Wanneer u uw meubels laat (her)stofferen door Stoffeerderij Calypso kunt u er dan ook op rekenen dat de opdracht met aandacht en precisie wordt uitgevoerd. Hierdoor bent u gegarandeerd op een mooie afwerking van uw product. Ons deskundige team is gespecialiseerd in diverse soorten meubelstoffering. Op zowel onze locatie bij Zwolle als op onze locatie bij Rotterdam kunt u terecht voor de volgende diensten omtrent meubelstoffering:

  • Stofferen en herstofferen van zitmeubels: banken, fauteuils, eetkamerstoelen, hockers;
  • Stofferen van jachten en schepen: bootkussens
  • Bekleden van matrassen, caravan- en tuinkussens en autobekleding
  • Projectstoffering voor bedrijven.

Bij Stoffeerderij Calypso krijgt iedere klant volledige en vakkundige aandacht. Centraal staan bij ons dan ook de wensen van u als klant. Wij staan dan ook garant voor een meubelstoffering met hoge kwaliteit waarbij we echt maatwerk leveren. Zo kunnen we volledige klanttevredenheid garanderen.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

In onze showroom kunt u de verschillende stoffen en leer bekijken waarmee wij werken. Zo kunt u de juiste stof uitkiezen voor uw meubelstoffering. Daarnaast kunt u gelijk een van onze specialisten in onze showroom om advies vragen. Zij kunnen u onder andere adviseren over de materiaalkeuze, kwaliteit en zitcomfort. Wanneer u graag meer wilt weten over onze mogelijkheden of een prijsopgave wil aanvragen kunt u ons ook bellen. Onze vestiging nabij Rotterdam kunt u bereiken via het nummer 085 – 006 72 60 en onze vestiging bij Zwolle is te bereiken via het nummer 085 – 006 72 60.

MEER INFORMATIE:

Meubelstofferings projecten | Bekleden caravankussens | Herstoffering Zwolle