STOEL BEKLEDEN ZWOLLE

Stoffeerderij Calypso is al ruim twintig jaar de plek waar u uw stoel laat bekleden in de omgeving van Zwolle. Of u nu een versleten erfstuk heeft of uw autostoel aan een opknapbeurt toe is, wij kunnen het voor u realiseren. Daarnaast maken wij als specialist in scheeps- en jachtstoffering meubels op maat. Verander uw zithoek eenvoudig in een bed met matrassen door slim ontwerp van onze vakmensen!

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Chesterfield herstofferen

STOEL LATEN BEKLEDEN DOOR STOFFEERDERIJ CALYPSO; DE MEUBELSPECIALIST VAN DE REGIO ZWOLLE

Al jaren komen klanten uit Zwolle, Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk naar Stoffeerderij Calypso om hun stoelen te laten bekleden. Wij zorgen ervoor dat het een perfecte replica is van uw oude stoel. Uiteraard zorgen wij voor herstelwerkzaamheden van het binnenwerk. U kunt u bij ons ook kiezen voor andere bekleding.

Ook voor een vaste stoel in een oldtimer of zelfs in boten is bekleden mogelijk. In onze speciale werkplaats voor jacht- en scheepsstoffering in Steenwijk, zorgen wij voor de bekleding van zitmeubels voor jachten.

Stuur ons een foto via het contactformulier van de stoel die u wilt bekleden en dan nemen wij contact met u op. Wij adviseren u graag over stoffenkeuze en u kunt bij ons ook stoffenstalen lenen. Graag zien wij u in een van onze locaties!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

ONZE VESTIGINGEN

Een stoel bekleden kan op een van de locaties van stoffeerderij Calypso. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Bank stofferen kosten | Meubelstoffeerderij Zwolle Bekleding caravan