Bootkussens uit Steenwijk

Wij stofferen bootkussens en kunnen deze digitaal inmeten in regio Steenwijk. Bij Stoffeerderij Calypso verzekeren we u van topkwaliteit en werken daarnaast uitstekend met deadlines. We werken namelijk met CNC-machines die het mogelijk maken om bijvoorbeeld veel bootkussens in korte tijd te stofferen.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

buitenkussens

Het digitaal inmeten van bootkussens in regio Steenwijk

Onze professionals uit Steenwijk kunnen uw bootkussens digitaal inmeten. Dit is een cruciaal punt om gedetailleerd maatwerk te ontwikkelen. We brengen een bezoek aan uw boot of jacht om uw binnen- en buitenkussens en/of banken digitaal in te meten. Ons project voor bijvoorbeeld Serious Yachts geeft u een beeld van wat we voor u kunnen betekenen en hier ziet u direct dat we ingewikkelde projecten tot in detail realiseren.

Bij ons kunt u uw boot stallen

Wilt u dat onze professionals uit Steenwijk bij u langskomen voor het digitaal inmeten en stofferen van uw bootkussens? Dat doen we natuurlijk graag voor u. Indien u ons bedrijf in de arm neemt, kunt u uw boot achter onze werkplaats in Steenwijk stallen. Daarnaast beschikken we over een kleine jachthaven waar u uw boot kunt plaatsen. Uw boot is dus altijd in veilige handen bij ons.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

Kies voor bootkussens van hoogwaardige kwaliteit

U wilt natuurlijk comfort en stijl behalen op uw boot. Stoffeerderij Calypso uit Steenwijk helpt u hierbij door het vakkundig digitaal inmeten van uw bootkussens voordat deze opnieuw worden gestoffeerd. We helpen u van begin tot eind en streven naar perfectie. Dit doen we met behulp van hoogwaardige CNC-machines die de stoffen snijden. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wenst u een vrijblijvende prijsindicatie aan te vragen? Stuur ons dan een e-mail via steenwijk@calypso.nl of bel naar 085 – 006 72 60. Zien we u snel voor het inmeten van uw bootkussens in regio Steenwijk?