MEUBELS OPNIEUW STOFFEREN ZWOLLE

Laat uw meubels opnieuw stofferen door dé stoffeerderij van de omgeving Zwolle: Calypso. Met de beschikking over een eigen meubelatelier, stoffeerderij en werkplaats voor jacht- en scheepsstoffering zijn wij van alle markten thuis. Wij leveren maatwerk en kunnen uw wensen tot in detail uitvoeren. Ook voor autostoelen, jachtinterieurs bent u hier aan het juiste adres.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

MEUBELS OPNIEUW STOFFEREN; EEN SPECIALISME VAN CALYPSO UIT STEENWIJK (REGIO ZWOLLE)

Om uw meubels opnieuw te laten stofferen kiest u in de regio Zwolle voor Stoffeerderij Calypso. Wij zorgen ervoor dat uw oude of antieke meubels weer mooi worden. Onze medewerkers staan voor u klaar met een advies op maat Wie meubels opnieuw wil laten stofferen, doet dit niet voor niets. Vaak zijn erfstukken of meubels met een mooi verhaal de moeite waard om met respect te behandelen. In ons atelier zorgen wij ervoor dat uw meubilair weer voor lange tijd mee kan gaan. Wij kijken onder andere naar:

  • verbindingen
  • kwaliteit van de kussens
  • vering vervangen
  • kwaliteit hout

Wij kunnen niet alleen meubels opnieuw stofferen, maar ook de stoffering verzorgen van jacht- en scheepsinterieurs. Wij hebben een locatie in Steenwijk waar wij specialistisch werk verrichten op het gebied van jachtstoffering, ook voor klanten uit onder meer Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk. Een ruim assortiment aan leer en stof biedt de mogelijkheid om zelfs uw oldtimer of caravanmeubels op te knappen. Stel uw vragen over de meubels die u opnieuw wilt stofferen via het contactformulier. Wij nemen snel contact met u op!

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

TWEE LOCATIES

Meubels opnieuw stofferen bij stoffeerderij Calypso kan op onze twee locaties. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Bank stofferen Zwolle | Scheepsstoffering | Bank bekleden kosten