MEUBELSTOFFEERDER ZWOLLE

Meubelstoffeerder Calypso is al ruim twintig jaar actief in de regio Zwolle. Wij voorzien ieder zitmeubel van nieuwe bekleding. In het meubelatelier in Steenwijk kunt u uw meubels laten repareren, waarna wij het meubel vakkundig opnieuw bekleden. Wij werken in opdracht van particulieren, maar ook voor bedrijven. Als meubelstoffeerder verzorgen wij altijd maatwerk.

  • Zakelijk en particulier
  • Maatoplossingen mogelijk
  • Snel en gedetailleerd

Wat wij doen voor u

Balk Shipyards

Maritieme stoffering

Elegant en duurzaam
Stijlvolle stoffering voor boten
Comfort en klasse op zee

Projectstoffering

Kwaliteit en design
Functioneel, modern en duurzaam
Breng stijl in elk interieur

Maatwerkbanken

Uniek en comfortabel
Perfecte pasvorm voor elk interieur
Stijl en comfort op maat

Herstoffering

Nieuw leven voor meubels
Duurzaam, stijlvol en persoonlijk
Transformeer en verjong uw interieur

Calypso

CALYPSO, DÉ MEUBELSTOFFEERDER UIT DE OMGEVING ZWOLLE

Meubelstoffeerder Calypso biedt klanten uit de omgeving van Zwolle, Kampen, Emmeloord, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk op maat gemaakte zitmeubels. Het is niet voor niets ons specialisme. Wij gaan graag met u in gesprek over het herbekleden van uw meubel. In onze winkel kiest u uit het ruime assortiment kwalitatief hoogwaardige stoffen en leer. Wij bieden zowel klassieke als moderne dessins en materialen of wij gaan er voor u naar op zoek! Kom naar meubelstoffeerder Calypso voor de volgende mogelijkheden:

  • ontwerp zitmeubilair voor bedrijf of particulier
  • bekleding oude banken of stoelen
  • herstel van binnenwerk
  • op maat gemaakte bootmeubels
  • bekleding jacht- en scheepsinterieur
  • losse verkoop

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor het opknappen van een meubel? Stuur een foto van uw object op naar meubelstoffeerder Calypso. Wij geven u graag een deskundig advies.

Onze projecten

Serious Yachts

Serious Yachts

​SERIOUS YACHTSSerious Yachts staat bekend om hun hoogwaardige afwerking en bouwkwaliteit, kortom scheepsstoffering op het hoogste niveau Serious Yachts speelt al jaren mee op het topniveau van de jachtbouw. Wij zijn dan ook heel trots dat wij haast...

Provinciehuis Zuid-Holland

Provinciehuis Zuid-Holland

​PROVINCIEHUIS ZUID-HOLLANDWachtruimtes, werkplekken en zitbanken in de kantine van het provinciehuis Zuid-Holland zijn door Calypso van stofferingen voorzien.

Oranje vrijstaatplein

Oranje vrijstaatplein

ORANJE VRIJSTAATPLEINDit project is in verschillende fases gerealiseerd. Verschillende banken wandafscheidingen, tribunes en kastdeuren uitgevoerd met een duurzame stof van gerecyclede PET flessen.

Maatwerk meubels

Maatwerk meubels

​MAATWERK MEUBELSVan idee tot realisatie, Calypso helpt u zoeken naar een passende oplossing voor uw interieur. Al een tijdje op zoek, maar niets kunnen vinden? Bij ons kunt u terecht voor maatwerkmeubels. Samen maken wij van uw idee een tekening op...

La Nouvelle Etoile

La Nouvelle Etoile

​LA NOUVELLE ETOILEKapitein La Nouvelle Etoile: "Erg te spreken over dienstverlening Stoffeerderij Calypso" La Nouvelle Etoile is een karakteristiek passagiersschip dat luxe cruises verzorgd op de binnenwateren van Europa. Half januari 2018 kregen...

Concert- en congres gebouw de Doelen

Concert- en congres gebouw de Doelen

CONCERT- EN CONGRES GEBOUW DE DOELEN​Voor concert- en congresgebouw de Doelen hebben wij een zaal met in totaal 142 stoelen opnieuw gestoffeerd. Dit alles hebben wij in 4 weken kunnen realiseren. Bij onze keuze voor de stof hebben wij meegenomen dat...

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen?
Stel hier uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.

ONZE LOCATIES

Meubelstoffeerder Calypso is te vinden in Steenwijk of Capelle aan den IJssel. Zowel vestiging Steenwijk als Capelle aan den IJssel zijn te bereiken op 085 – 006 72 60 of via info@calypso.nl.

MEER INFORMATIE:

Meubels opnieuw stofferen Zwolle | Meubelstofferen | Caravan bekleding stofferen