Vacature 3D tekenaar. »

De stoffering van een luxe jacht

De stoffering van een luxe jacht

Wanneer een luxe jacht toe is aan nieuwe stoffering, zijn wij de partij die u helpt. Bij Stoffeerderij Calypso uit Capelle aan den IJssel en Steenwijk bieden we een volledig duurzame scheeps- en jachtstoffering van de hoogste kwaliteit en volledig afgestemd op gebruik in de watersport of scheepvaart. Met ons heeft u de zekerheid dat uw deadline niet in het gedrang komt en dat het complete interieur eruitziet om door een ringetje te halen. Wij regelen de stoffering van elke luxe jacht en zorgen dat deze jachtstoffering altijd van de beste kwaliteit is. Dat zijn genoeg redenen om voor Stoffeerderij Calypso te kiezen, toch?

Projectstoffering

Waarom zou u uw luxe jacht van een nieuwe stoffering door ons laten voorzien?

De stoffering of herstoffering van een luxe jacht of schip vereist maatwerk, een verfijnde detaillering en materiaalkennis. Een scheepsinterieur is immers uniek en moet bestand zijn tegen zonlicht en vocht. Wij beheersen dit als geen ander en daarom rekent u bij ons op de beste kwaliteit als het gaat om uw jachtstoffering. Van het renoveren van bestaande stoffering van een luxe jacht tot het ontwerp en de ontwikkeling van geheel nieuw meubilair; wij zorgen ervoor dat het góed gebeurt. Ook het handmatig vervaardigen van bedmatrassen is onze specialiteit.

Stoffeerderij Calypso

Wees verzekerd van de beste kwaliteit jachtstoffering!

Kiest u voor ons? Dan profiteert u van jarenlange ervaring in het stofferen van boten. We weten als geen ander hoe belangrijk het afwerkingsniveau is en schrikken niet van strakke deadlines. Wij hebben al diverse projecten uitgevoerd voor uiteenlopende klanten, zoals voor grote scheepswerven, middelgrote jachtbouwers, particuliere scheepseigenaren en partijen als Rijkswaterstaat en Politie te Water. Wij hebben één grote belofte en dat is maatwerk scheepsinterieur creëren dat het totaalplaatje een eer aan doet; dit kan alleen met de beste kwaliteit jachtstoffering!

Stoffeerderij Calypso

Informeer naar de mogelijkheden om uw jacht te laten stofferen

Wilt u uw luxe jacht laten voorzien van jachtstoffering van de hoogste kwaliteit? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan voor alle soorten scheepsstoffering. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze dienstverlening, neemt u eenvoudig contact met ons kantoor in Capelle aan den IJssel op door te bellen 085 - 006 72 63. Ons kantoor in Steenwijk bereikt u via 085 - 006 72 60. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar steenwijk@calypso.nl of capelle@calypso.nl.

Stoffeerderij Calypso
Benieuwd naar onze referenties?
Bekijk onze referenties
Echt vakmanschap
Maatoplossingen mogelijk
Zakelijk en particulier
Persoonlijk advies

Bel mij terug

Laat uw nummer achter en we bellen u binnen één werkdag terug.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om. Meer hierover in onze privacyverklaring »
Stoffeerderij Calypso

Locatie Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 23 2908 KB, Capelle a/d IJssel 085 - 006 72 63 capelle@calypso.nl

Locatie Steenwijk

Veenderij 20 8331 VH, Steenwijk 085 - 006 72 60 steenwijk@calypso.nl
We zijn verhuisd »